Турска, Кемер

Прегледи Akra Kemer

Ataturk Bulvan Кемер, Турска Resort
Изванредно
1 понуда од 22071 RSD Погледај понуду
Akra Kemer
Akra Kemer
Akra Kemer
Akra Kemer
Akra Kemer
Akra Kemer
Akra Kemer
Akra Kemer
Akra Kemer
Akra Kemer
Akra Kemer
Akra Kemer
Akra Kemer
Akra Kemer
Akra Kemer
Akra Kemer
Akra Kemer
Akra Kemer
Akra Kemer
Akra Kemer
Akra Kemer
Погледај понуду —

Проверених рецензија гостујућег на Akra Kemer

Укупно 22 прегледа

avatar

Били смо у фебруару. Веома задовољни! Храна је одлична, хотел чист, особље је пријатно, нико није молио за напојницу, две сале (где се одржавају различите представе), пуно забаве, уживајте у живој музици у бару. Заборавила сам да споменем басен. Нисмо желели да одемо.

avatar
photo
photo
photo
photo
photo

Odličan hotel. Bili smo u julu 2023. sa detetom. Hotel je divan. Od prednosti: + prostrane sobe + vrhunski servis + najčistije more + dobra hrana (mnogo morskih plodova) + odlična animacija + možete izaći izvan hotela, tamo je živo + uvozni alkohol Od nedostataka: - veoma mala teritorija - šljunak (ali to je pitanje za Kemera 😆) - nećete videti predivne zalaske sunca zbog planina - nema dijetalnog ili dečijeg stola (ali se može zatražiti na zahtev)

avatar

Поделиćу своје искуство о одмору овде. Хотел је мало пензионерски. Већином јевропски. Територија је мала, али симпатична. Наши прозори су гледали на базен, суседни хотели нису сметали, иако смо понекад легли рано јер је била разлика у времену. Више смета ако неко иде по коридору, јер се чује. Соба је одлична, модерна, све је ново, чисто. Храна је добра, алкохол такође. Неки коктели су у Русији намештени много укуснији, на пример мојито. Али све друго је прилично ок, ми нисмо пили много. У закусак баровима је укусно, понекад чак нисмо ишли на ручак у главни ресторан. Увече има концерата, не неки парти. Нисмо лежали на плажи, већином код базена, али када бисмо дошли на плажу, видела сам слободне лежаљке. Особље је пријатно, то је њихова предност.

avatar

Аутор оцене није дао детаљан опис боравка у хотелу. Желим да детаљније поделим своје утиске о боравку у хотелу.

avatar

Претходно смо били у Бејрута, такође у новембру. Акра се променила на боље. Територија је постала још лепша. Боја басена је изумљива. Деца сада уживају у топлом базену и кљунчићима такође са топлим базеном. Храна је одлична. Независно од тога што је мало гостију, све јело је увек на располагању. Тематски ручкови. Укусни пића. За доручак, као и раније, дочекују са шампањцем! Чишћење соба је одлично. Било која жеља се одмах испуни. При доласку кревети су били премештени. Позвавши на ресепцију, послали су чистачицу са постељином и све брзо организовали. Имали смо два халата L и замолили за други велики, за минут је све било у соби. Просто чудно. Чистачице су веома пажљиве! Јутрос сам пила кафу на балкону и док сам ноносила, капнула сам на папучу, какво је било моје изненађење, следећег дана су ми заменили папуче))) било је узбудљиво))) Прошли пут су нам се свидели аниматори и бринули смо се да се нешто променило, али су нас дочекали наши стари и нови, све је поново било сјајно! Саша је само као добар познаник, велико нам је задовољство било провести ово време са свим њима! Хвала на дружењу! Данас летимо. Замолили смо да продужемо собу пар сати до трансфера и без икаквих проблема су нам бесплатно продулјили. Огромна хвала! Веома се надамо новом сусрету са Акром.

avatar

Хотел је веома се свидео и одраслима и деци, анимација, сервис, удобности, за децу програм, и разноврсни програми анимације, све сјајно. Исхрана, ово је посебан коментар, такву разноврсност треба још потражити, све свеже, велики асортиман, и воће са берберима и муж у бару је могао изабрати , у општем достојно) Само је цена растала чак брже него курс валуте. Али купили смо јефтиније него други , код познатог агента, 89851522223 Говорим Хвала што постоје такви попусти Али је жао што такви попусти само у јесен и пролеће. Ако би било више таквих попуста, онда би чешће путовали, и целу породицу бисмо могли повести)

avatar

И докле се сећања свежа као никада, журим да их поделим са вама! У овај хотел дошли смо по други пут и били веома пријатно изненађени - ПОСТАЛО ЈОШ БОЉЕ! - отворен је бар за одрасле са прекрасним погледом на 4. спрату, кондитерска је премештена испод лобија - бара, (сада се налази логичније), релакс базен је постао интимнији након реновирања. Пријатељи! Имали смо сјајан, запамћен, фантастичан одмор у хотелу AKRA KEMER 5*! А фантастичним га чине запосленици хотела! У овом хотелу су свим гостима драги као својим пријатељима! Сви су усретљиви, љубазни, отзивни! Запосленици на рецепцији Murat и Mehmet чак и код 1% попуњености хотела труде се и иду на сусрет туристима у избору соба. Забележе сваки захтев, бирају опције. Аниматорски тим - сјајни, индивидуални, милозвучни! Александар, Лена, Оља - Хвала за све активности и за дружење, чинили сте сваки дан светлијим, спортским и занимљивијим! Стефан - хвала за тенис, стрелице и дружење, веома сам рад нашем упознавању! (али у тенису сам те победио))) Аполије - ваша мимика и позитивно расположење ћемо памтити дуго - дуго (до следећег нашег доласка) (а за луди голф - огромна хвала). Са дечијим аниматорима се не знам - али око њих је увек будило много срећне деце, уверен сам да су и они мајстори свог посла! Запосленици свих барова су мајсторићи велики! - брзи, позитивни, љубазни! коктели укусни, услуга одлична! Не може се не напоменути рад кухиње - све је веома укусно, разноврсно и тематски! Кувари - мајстори! Јелена гест релејшн - хвала што су сви наши захтеви били чути! Ако ме питају, да ли бих се вратио у AKRA KEMER 5? - одговор је 1% ДА!

avatar

У овом хотелу гледали смо одавно. Случајно смо се тамо нашли и одлучили да продужимо одмор и резервисали смо хотел за 4 дана. ХОТЕЛЈ ПРЕДОСТАЈЕ СВАКУ ХВАЛУ! СОБЕ: Све је чисто, уређено, у соби постоји све што је потребно, просторно и светло. Живели смо с погледом на портокале и увече је било бучно и увек се чуо гул рада климатизације хотела. Али то је специфично за собу. Боље је изабрати с погледом на базен. БАЗЕН: чист, необичног облика са тамним дном, бар у центру испод водопада. Лежаљки су увек биле довољне. РЕСТОРАНИ: ХРАНА у овом хотелу је изван сваке похвале! Увек разноврсна, прелепо сервирана јела, постоји зона 18+ Веома се допао ресторан по менију СВЕ је врло укусно. Воду служе у чаши. Једина мана је спор персонал и брзина и квалитет чишћења столова. А-ла-карт је стандардан али леп поглед из турског. Постоји турски доручак а-ла-карт. На крову је Бар 18+ до 23. занимљиво место. ПЛАЖА И МОЛ. ВРЛО ЛЕП ПОГЛЕД С МОЛА. На плажи увек има лежаљки чак и ако сте дошли у 12. Има бар са пићима на молу. Руса 15% око. Анимација: Пловидба, Јога, мини голф, сто за сто за стони тенис, фудбал, децу из мини клубова возе на банани. Увече има програм шоу-а, караоке, дискотека. Укратко, овај хотел нам се много допао. Обавезно ћу се вратити.

avatar

Први пут отишла сам у Турцију пролеће, до сада сам увек ишла лети. Једина мана - хладна вода +18 (за мене хладно), али то је мана времена, а не хотела. Територија није велика, али све је распоређено тако да се остварујеш комфорно. Нигде нема гужве и редова. Лежаљке увек слободне - на плажи, на пирсу и код базена. Иако је попуњеност била 1%, људи су били свуда, али нико никому није метао. Анимација - браво!!!, увек на позитиву, разговарају с тобом, саветују. Чак ни кише увече их нису избављали, увек су налазили излаз и трудили се да наше слободно време буде загованије и запамћеније. Посебно хвала Јелени и Александру!!! Посебно хвала кухињи. Храна је била на висини!!! Наравно, они који иду само да једу - наћи ће за шта критиковати, ми смо ишли да уживамо у природи и одмору и храна је допринела томе. Јела од главних кувара су била божанствена!!! Јагоде су биле фантастично слатке!!! Путер од властите припреме је био изузетно укусан!!! Неколико врста сирева, маслинки, зелени... можеш дуго набрајати. Месо неколико врста, риба, посебно слабосољена црвена - то је нешто!!! Ораси, слаткиши...... Хране је било пуно и била је фантастична. Алкохол највишег квалитета!!! Посебно хвала особљу. Келнери увек успремни и брзи. Собе су чисте, у јавним тоалетима си могао ићи бос. Укратко, ако имате могућност посетити овај хотел, летите, не размишљајте. Има смисла. Сигурно ћете рећи, па добро, колика је цена, али сам била и у скупљим хотелима које не бих препоручила. Још једном хвала управи и радницима хотела.

avatar

Аутор оцене није дао детаљан опис боравка у хотелу. Желим да детаљније поделим своја утиска о боравку у хотелу.

avatar

Аутор оцене није дао детаљан опис боравка у хотелу. Желим да детаљније поделим своја утиска о боравку у хотелу.

avatar

Аутор рецензије није пружио детаљан опис боравка у хотелу. Желим детаљније поделити своја утиска о боравку у хотелу.

avatar

Аутор рецензије није пружио детаљан опис боравка у хотелу. Желим да детаљније поделим своја утиска о боравку у хотелу.

avatar

Аутор рецензије није део детаљног описа одмора у хотелу. Желим да посебно поделим своја утиска о свом боравку у хотелу.

avatar

Одморили са породицом у августу. Слетели сутрине у хотел( сви знамо да је насељавање у 14:), зато смо сазнали где можемо премацити и одмах пошли на плажу. Плаж је ситан шљунак, може полако и без обуће, може ући или скочити са пира у море. Лежаљки свима довољно, касније сам обратио пажњу на то, у неким коментарима су писали да недостаје, мислим на дан. Населили се до ручка. Дали су нам собу на 2 ом спрату, као што смо тражили дали са погледом на базен. Соба је чиста. Звучна изолација делује нормално, дошле су у собу око ::. Што се тиче гласне музике из суседних хотела ја их нисам чуо, имао сам осећај да је Акра Кемер био најгласнији. Особље је отзивно и спремно помоћи у било ком питању. Анимација је такође добра. У хотелу наших сународника 5/ и 5/ из других земаља и сви су се нормално слагали, сви су дошли да се одмарају( играле су се разне спортске игре и певало се караоке ). Исхрана је била добра, све је било укусно, треба понети резервни желудац, желело се све пробати. Надамо се још једном доћи у ваш хотел.

avatar

Јака европска петорка. Одморили смо седмицу за новембарском празнику, током 7 ноћи, 2 одрасле особе и тинејџер од 13 година, лет из Москве Саутхвинд (турски лоукостер, уопште се није свидео, али нема везе с хотелом), укупно 245 хиљада. Узели смо путовање по акцији од Пегаса. У текућим реалностима одличан однос цена-качество. Шта је битно знати - хотел је апсолутно европски у свим аспектима: клијентела, активности, инфраструктура, исхрана. Овде нема огромног терена, бучних младићских забава, такмичења типа мис хотела и наступања руских поп-звезда. Али! Овде је све планерано до најмањих детаља, квалитетно и пуно спремно. Собе. Имали смо унапређено собу с погледом на околину. Сама соба је прекрасна. Одговара опису и фотографијама. Али добили смо поглед на суседни Оранж каунти, где увече гласно свира музика и испод прозора бучи вентилација. Замолили смо за промену. Респект рецепцији на одличној баштини, без проблема смо следећег дана премештени на супротну страну. И на последњи дан бесплатно продужили собу за два сата, веома лепо! И, успут, и уселили на претходно доже време, негде око 1:3 ујутру. Исхрана. Веома и веома достојно. Огроман разноврсност: риба, месо, морски производи, поврће, зеленило, воће (на пример, јабуке, крушке, шљиве, целе, а не на комадиће, такође врло велики јагода у новембру, динје, лубенице итд.), десерти, печиво, сиреви и све врсте месних деликатеса, одржавају се тематски вечере. Квалитетни оригинални алкохол. Такође постоји могућност посете а ла карт ресторанима, само се треба уписати унапред. Посетили смо сва четири, најбољи италијански. Али азијски је подбацио, уопште није било укусно. Ручали смо увек у кафићу на плажи, по менију. Фантастична дорада, лаврак, лигурски јастици. Добра пица на тенком тесту. Конобари су позитивни и брзи, столови су чисти, поруџбине се извршавају брзо. Плажа. Идеална је. Има мол са лежаљкама и баром, четири стубића за силазак, може се скакати, такође на плажи постоји зона за 16+, тушир, пресвлеченице, тоалети, свуда је чисто. Ујутру до брега доплављују накормљене рибе, посебна забава је ујутру их хранити, на молу стоји велика кашика, куда шаљу јучерашњи хлеб за те циљеве. Врло је сјајно! Базени су различитих видова: релакс, где нема буче, дечји, покривени, са тобоганима, постоји чак и бар директно у води у једном од базена. Сваког вечера сви базени се чисте воденим усисивачем. Анимација. Ради одличан тим младића. Углавном постоје бројне варијанте спортских активности, и људи се распоређују по интересима. Постоји и јога/пилатес, и аквааеробик, и трибине у базену, и пуцањ као у стрелишиту, мини голф, пинг-понг, велики тенис, одбојка на плажи, понекад има тренинга са позваним инструкторима, на пример, kangoboots итд. Све је врло лагано, топло и позитивно, погодно за сваки ниво спреме. Увече се одигравају пријатни шоу. Смењују се танцовити, вокал, акробатика. За децу ради мини клуб, увече мини диско. Након шоу, постоји дискотека за одрасле. Територија. Сасвим мала. Све је компактно, али врло ергономично. Нигде нисмо осећали гушење или тешкобу. Чак нисмо имали прелазак на шеталиште изван територије некаквог посебног жеље. Добар спа, бесплатан турски хамам и сауна. Клијентела. Углавном су Европљани, пуно је људи средњег и старог возраста. Немци, Аустријанци, Белгијанци, Британци, Французи итд. Руси су углавном породице. Малих деце није баш пуно. Општи утисак. Супер. Хотел изазива јаку жељу за повратком. Могуће је да не одговара љубитељима руских хотела у Турској, бучних забава и онима којима је важан огроман терен. Нама је идеалан по свим тачкама. Од детаља, може се напоменути само један: због близине суседних хотела, понекад је неудобно када музика вриска са свих страна, добијете као фонетску буку на плажи. У осталом, све је једноставно одлично. Једнозначно препоручујем за посету!

avatar

Аутор оцене није дао детаљан опис боравка у хотелу. Желим детаљније да поделим своја утиска о боравку у хотелу.

avatar

Ево смо се вратили са незаборавног одмора у Акра Кемер 5. Кад би могла да вам дајем 1 звезду, дала бих. Толико су велики, особље пажљиво и усмијено. Анимација!!! То је посебна тема, душа овог хотела. Мом супругу је био јубилеј, спремила сам за њега изненађење, песму у мом изведби, замолила сам Сашу за помоћ (плес, гимнастика), посебно хвала што је помогао. Пре вечерњег шоу, на главној сцени, моје честитке за драгог. За такве тренутке има велике збога. Из хотела је био поклон у соби (летећи балони, бочица вина и слаткиши). Дошли смо у 1 ујутру, понудили су нам да доручкујемо и за то време нашли су нам слободну собу. У соби све потребно из козметике (бријачки набор са пеном, паста, четкице за зубе) Поклон плажна торба! При одласку, захтевали смо продужење собе, али у викенд је било пуно заузето по собама, то нас није раскајало, јер на територији хотела има где провести време. Соба за одмор, са великим сефовима и туш кабинама, све за комфор. Имали смо одлазак из хотела у 19 часова 15 минута, собу смо предали у 12, ручакали, одшли на плажу, одморили на диванчићима, затим вечерали и кренули на индивидуалном трансферу у аеродром. Врло је практично што је трансфер могуће наручити у Русији и платити одмах картицом. На плажи, сунчали смо се на пирсу, врло меки перничићи, лежати је уживање. Море је чисто, с пирса можеш накормити рибе, постоји садржај са хлебцем. Анимација и спорт, превазилазе сваке похвале. У дану одласка био је спортски дан, аква сајкл, скакање у воду, гађање из лука, стреле, пилатес, плес, акваплес. Који треба активност, наћи ће за себе. Келнери у бару на роликама, крећу веома брзо, ти само помислиш, а попуњено је већ наручено! Алкохол свих страних брендова, локално вино такође веома квалитетно. Исхрана. Нема чекања и дугих столова, све је компактно смештено. Многобројна разноврсна јела за сваки захтеван укус. Храна здрава и квалитетна, на доручку свежи сокови (шаргарепа, цвекла, краставац), црвена риба, јаје пошење, 15 врста хлеба, сиреви (с плесним, козји, зрели и мекани). Поврће, све што можеш захтевати, само расвој Черри помидора. Воће (јагода, вишња, диња, динја, бресква, грожђе, јабуке, круше). Сладолед свих врста, у било које време у баровима и у главном ресторану. Десерти, речи су вишка, огроман избор. Што се тиче а-ла-карт ресторана, по мом мишљењу, када би их није било, не бисмо се раскајали, јер су сви тематски (Италијански, Азијски, Турски, рибљи) одржани у главном ресторану. Имали смо а-ла-карт у "Океан", након главног ресторана забринуло нас је што мало избор у менију. Препоручујем хотел, квалитет је на високом нивоу! Хвала за наши одмор!

avatar

У хотелу други пут. Одморили смо недељу. Ребрендинг је био одличан: територија се преобразила - нови базени, обложени тамно-зеленим керамогранитом, изгледају веома стилски. Сада су сви базени грејани. Удобан спуст у базене по степеницам. Нови бар на води (у базену) је дизајниран тако да се у топлоти налази у сенци. Зоне одмора између плаже и базена, где се сервирају ручкови и налази се главни бар, постале су још комфорније - појавили су се удобни столови са меким диванчићима. Веома је сјајно што су увели нови формат услуге - келнери на ролнама, практично и убрзава процес доставе пића до лежаја. На молу на лежајевима појавиле су се јастици. Плусови који су били у баруту и остали у акру: 1. Исхрана. Била је и још увек је одлична. Квалитетни и разноврсни производи. У Акру је управо могуће НЕ дебелети, због широког избора јела. А за доручак је могуће ниједном за недељу не узети јело са јајима. Одлични десерти. Нема кувања на улици (роштиљ током вечере), што је угодно оку - цела кухиња је сакривена од погледа гостију. Хезлеме такође нема. 2. Услуга. Према гостима се односе са бригом. Истовремено, нема никаквог намотавања - превише разговора са гостима, цмоктавања са децом - све је трезвено и достојно. О тематици вечере долази порука на WA (на пример, данас мексичка кухиња, и све - нема шетајућих аниматора у сомбреро). 3. Алкохол. Широка концепција импортног алкохола. У баровима ће вам припремити било који коктел који кажете, у менију су наведени само основни. 4. Територија. Ергономично, компактно. И вечерње и дневне зоне одмора су добре. 5. Увек има слободних места. Ово се односи и на лежајеве у било којој зони одмора у било које време, и на столове у ресторану, и на столове/диванчиће на терасама увече. Чекања било где су одсутна. У базену је слободно, нико вам није близу, исто и на мору. 6. Море. Плажа са плавим значком. Обала је обична, као и свугде у Кемеру. Улазак је лак са мола, са обале постоје степенице у воду да не бисте улазили по шљунку. 7. Посебне удобности за лица са ограниченим здравственим / кретањем способностима. Пуно старијих одморника, људи са помагалима за кретање. За њих постоје степенице у све базене, специјална средства за спуштање у базене и за улазак у море, посебни лежајеви. Приступ било којој локацији. 8. Спорт. Разних активности има пуно. Хотел је на главној улици Кемера, која је веома погодна за свакодневно јогање. Јогата је пуно. Има изнајмљивање бицикли. 9. Затворени базен. Једини неновирани базен, али то није минус. Веома је погодно смештен, велики, тамна вода, отсуство људи, могућност скривања од топлоте. И веома је лепо уронити се после парне у хамаму. 1. Напишемо про ОТСУТНОСТ буке. Читала сам у коментарима о лошој изолованости и буци из суседног хотела. Поред је Оранџ Канти - млада и весела угоститељска објекат. Наш соба је гледала унутрашњост нашег хотела - нисмо чули суседни хотел - то је решење, али биће чујна музика и весеље из сопственог хотела. Око 23 се све утисне. За време нашег боравка, комшије са зида су се смениле с обе стране, нисмо ниједном чули никог, чује се само како излазе из собе у коридор, али тако је свуда у хотелима. Минуси: 1. Интеријер је уморан. У собама су још у реду, али санитарни већ излегли: излизане славине, спојеви различитих површина нису уређени (на пример, оштећени зидови и каменa полица са раковињем) - то изгледа несређно. У купатилима нема принудне вентилације - након туширања морали сте оставити отворена врата од купатила. Почиње мирис сталости, то се односи и на јавна купатила и парно-хамам у спа. 2. Спа. Неприлично висока цена за стандардан медиокритетни програм. Пилинг-пен-уљно 8$. 3. А-ла карт ресторани. Пуна разочарања (оцењујем морски и италијански). Најбоље локације, пуно келнера, важни менаџери, лепо служење, а апсолутно безукусно: прекухани тунца са укусом скуше, салата са буратом - мешак бурате извађен из паковања исуперен на тањир без ичег, не можете уживати у укусу карпачо и ништа одредити - њега на тањиру грама осам. ... Као што је у главном ресторану на тематском вечери азијске кухиње био целокупан штанд са сушијем - безвредан, зато предпостављам да и у азијском нема укуса (само предпостављање). Али шафран - турски а-ла карт ресторан, можда је добар, јер је њихова кухиња мајчинска (такође предпостављање). Шоу и дечји одмор не могу оценити. Ипак, не постоји раздрање од врискања деце, видимо да имају чиме да се забављају. Препоручујем хотел паровима, породицама са тинејџерима, старима. Са деци једни би изабрали клупски велики хотел, за омладину је мало монотоно. Ниво хотела је висок, за шта сам веома захвална особљу и управи.

avatar

Одмор са друштвом (4 пријатељице) у априлу 223. године. Прошло је четири дана, а ја не могу да се вратим на радне колосеке, толико је све било сјајно, удобно, потпуно опуштење. Хотел је величан, исхрана одлична, са пет плус, соба одлична (минибар, чај, кафа, пегла, даска за пеглање, хигијенски артикли све у соби), море одлично. Територија је мала, али све је уредно, функционално и чисто (чишћење на нивоу свуда) и вишња на овој торти АНИМАЦИЈА. Александар и Јелена, Ви сте супер!!!!! Професионалци свог посла, никада нисам мислила да анимација може бити задовољство, вам успеје да настројите људе на одмор (иако нисмо били баш активни, али гледајући ваш рад пуњен сте позитивом) хвала огромна. Хотел препоручујем свим пријатељима и колегама, нећете жалети...

avatar

Ово је био наш медени месец у овом хотелу. Хотел је сигурно уморан, али чист, удобан за мирни одмор. Чишћење соба је добро. У соби има све за комфорт одморника - комплет четки за зубе, комплет за бријање, козметички прибор, фен, папуче, врло меке халате, пегла, даска за пеглање. Мини-бар одличан - вода, лимунаде, пиво, сокови. Чајни комплет. Али ово је ниво мреже ових хотела, овде је све одлично 👌. Сам хотел није велик, али ако желите мирно провести време код базена или на плажи, овде је баш овде. Хотел има довољно барова и свуда је врло добро пиће и коктели. Што се тиче хране у хотелу, нема проблема. У главном ресторану има више седишта како надвор тако и унутра. И нема чекања за храном, то ме је пријатно изненадило. На територији су још 2 ресторана који раде по систему а ла карт (по менију), шта смо пробали било је укусно и донесено врло брзо. Има сладоледа који и сервирају и по штуче. У лоби се налазе удобни намештаји, где можете попити одличне коктеле. О мини-клубу не могу ништа рећи, били смо без деце. Али децом се бавили и за њих су били забаве како данју тако и увече. Волимо Кемер и обавезно ћемо се вратити у град, али не знамо да ли ћемо се вратити у овај хотел (зависиће од његове цене). У сваком случају, одмор је био прекрасан 😊.

avatar

Хотел те заљубљује и желиш се вратити путем поновног доласка Фантастичан хотел у који бисте желели поновно се вратити. Дошли смо 16. априла, на дан мог рођендана. И, могу казати, то је био један од најлепших рођендана. Добили смо собу с погледом на базен и море, иако смо резервисали собу с погледом на копно, можда због рођендана, али веома лепо. Истог дана вечеру смо резервисали у а-ла-карт ресторану морских џуља. Сервис је одличан, честитали су ми тортом са свећицама, веома пријатно. Све је било веома укусно припремљено, и то важи за све ресторане и кафиће. Храна и пиће су сви квалитетни. О изобиљу избора у ресторану је већ пуно написано. Конобари су тактични и увек на време. Свуда је чисто, све сјаји. Соба је чистена сваки дан на квалитетан начин, хвала нашој госпођи за то. Кревети и јастици су врло удобни, постељина прилично шушка, мењали чешће него што је било потребно. У баровима обслуживање је брзо и тактично. Велика хвала аниматорима из дечијег клуба Нармине, Мелиси и Фатиху - ћерка није желела да напусти мини клуб ни за шта. Увек су насмејани и ради су свим децом. Деца вас obožavaju. Ћерка је плакала када је дошло време за повратак. Шоу и забава увече и за оне који желе да се опуштају у холу уз живу музику и вокал, као и занимљива шоу на главној сцени. Александар и Јелена су увек љубазни, активни - са њима желите да учите да плесете поново и поново. Врло лако и једноставно сам научила да плешем белли данце с Јеленом и танго и салсу с Александаром. Увек ће вас поткрепити у било којем разговору. Током дана има пуно активности за свачији укус. Особље је шћер овог хотела - једна велика породица која учини боравак госту удобним и запамћивим. Сви су веома љубазни и спремни да помогну у решавању било ког проблема. Вратили смо се пре скоро двадесет часова, али већ нам је носталгично. Надам се да ћемо се још видети. Хвала вам на вашем раду.

Услуге и удобности
 • Масажа
 • Масажа / Салон лепоте
 • Билијар
 • Кеђање
 • Врт
 • Климатизовано
Прикажи све удобности 42
Локација
До центра града
1.2 km
Шта је у близини?

Цене соба

Одрасли
Изабери датум
loaderучитавање
Провери доступност
Цене могу бити застареле, изаберите датуме да видите тренутне цене
Можете резервисати хотел само на сајтовима партнера у TravelAsk
цена
Ажурирај цене

Шта је около

Ataturk Bulvan Кемер, Турска

Okružen hotelom Akra Kemer u Kemera, Turska, postoje različite atrakcije i pogodnosti. Neka od obližnjih mesta uključuju:

1. Kemer Marina: Ova marina se nalazi na kratkoj udaljenosti od hotela i nudi usluge vožnje brodom i jahti, kao i restorane i prodavnice pored vode.

2. Mesečev park i plaža: Nalazi se odmah pored hotela, ovaj park nudi peščanu plažu, vodene sportske aktivnosti i prelepu stazu za opuštajuće šetnje.

3. Centar grada Kemera: hotel se nalazi u blizini centra grada Kemera, gde posetioci mogu pronaći brojne prodavnice, restorane, barove i noćne opcije.

4. Javna plaža Kemera: Popularna plaža u tom području, savršena za sunčanje, plivanje ili uživanje u kafićima pored plaže.

5. Antički grad Faselis: Ovaj dobro očuvan antički grad je na kratkoj vožnji od Kemera i nudi jedinstveno istorijsko iskustvo sa svojim ruševinama, amfiteatrom i prelepim priobalnim postavkama.

6. Gondola Olimpos: Gondola Olimpos pruža impresivne panoramske poglede na planinu Olimpos i okolinu. Dostupna je iz Kemera i nudi nezaboravno iskustvo.

7. Planina Tahtali: Posetioci mogu uzeti gondolu do planine Tahtali da bi uživali u zadivljujućim pogledima na mediteransku obalu i planinske masive Taurus. Ovo su samo neke od atrakcija i interesantnih mesta koja se mogu pronaći oko hotela Akra Kemer u Kemera, Turska.

map
Akra Kemer
9.1 Resort

До центра града1.2

О хотелу

О плажи

Hotel Akra Kemer je luksuzan hotel smešten u slikovitom gradu Kemeru, Turska. Nudi neverovatan pogled na Sredozemno more i okružen je bujnom zelenilom i planinama. Hotel ima raznovrsne lepo dizajnirane i udobne sobe koje zadovoljavaju potrebe različitih gostiju. Ove sobe uključuju standardne sobe, porodične sobe, apartmane i vile. Svaka soba je elegantno nameštena i opremljena modernim sadržajima poput klima uređaja, mini-bara, flat-screen TV-a, Wi-Fi-ja i privatnog kupatila. Neke sobe takođe imaju terase sa prelepim pogledom na more ili vrt. Gosti hotela Akra Kemer mogu uživati u kulinarskom putovanju u nekoliko restorana koji se nalaze na samom mestu hotela. Glavni restoran poslužuje bogat švedski sto za doručak, ručak i večeru sa širokim spektrom internacionalnih i turskih specijaliteta. Tu su takođe a la carte restorani specijalizovani za italijansku, morsku hranu i tradicionalnu tursku kuhinju. Hotel takođe ima nekoliko barova i kafića gde gosti mogu uživati u osvežavajućim pićima i grickalicama tokom celog dana. Pored udobnog smeštaja i vrhunskih opcija za jelo, Akra Kemer nudi niz sadržaja i usluga za svoje goste. To uključuje veliki spoljni bazen, fitnes centar, spa i wellness centar, privatnu plažu i dečije igralište. Hotel takođe organizuje razne programe zabave, uključujući nastupe uživo i tematske večeri. Dodatno, dostupne su i sale za sastanke i konferencije za poslovne putnike. Sve u svemu, Akra Kemer pruža luksuzno i opuštajuće iskustvo boravka sa svojim prelepim sobama, ukusnim obrocima i besprekornom uslugom. Bez obzira da li ste na porodičnom odmoru, romantičnom begu ili poslovnom putovanju, ovaj hotel obezbeđuje nezaboravan boravak u Kemeru, Turska.

Плажа

Akra Kemer plaža, smeštena u slikovitom primorskom gradu Kemer, Turska, pravi je raj za ljubitelje plaža. Sa svojom kristalno čistom tirkiznom vodom, mekim zlatnim peskom i impresivnom planinskom pozadinom, ova plaža nudi jedinstvenu kombinaciju prirodne lepote i mira. Plaža je dobro održavana i besprekorno čista, čineći je savršenim mestom za sunčanje, plivanje ili jednostavno opuštanje pod toplim mediteranskim suncem. Mirne vode Akra Kemer plaže idealne su za porodice i decu da bezbedno uživaju u danu pored mora. Za one koji traže avanturističko iskustvo, dostupne su razne vodene sportske aktivnosti, poput vožnje skijom na vodi, paraglajdinga i vožnje bananom. Plaža takođe nudi mogućnosti za odbojku na pesku, čineći je omiljenom destinacijom za sportske zaljubljenike. Pored same predivne plaže, Akra Kemer nudi niz sadržaja kako bi poboljšao iskustvo posetilaca. Postoje brojni plažni barovi i restorani gde možete uživati u ukusnoj lokalnoj kuhinji uz predivne poglede na more. Klubovi na plaži nude udobne ležaljke i suncobrane, osiguravajući posetiocima udoban i ugodan boravak. Akra Kemer plaža ima korist od svoje lokacije u Kemeru, gradu poznatom po svojoj živopisnoj noćnoj zabavi i raznolikim zabavnim opcijama. Nakon dana provedenog na suncu, posetioci mogu istražiti živopisne ulice Kemera, uživati u šopingu ili se opustiti uz ukusni obrok u brojnim restoranima koji nude širok spektar internacionalnih i turskih kuhinja. Ukratko, Akra Kemer plaža je pravi dragulj na turskoj rivijeri. Spaja prirodnu lepotu, mir i živahnu atmosferu, čineći je idealnom destinacijom za ljubitelje plaža svih uzrasta. Bez obzira da li tražite relaksaciju, avanturu ili jednostavno želite da uživate u prelepom okruženju, ova plaža u Akra Kemeru sigurno će pružiti nezaboravno iskustvo.

Деца

У Акри Кемеру, Кемеру, Турска има неколико активности за децу. Неки од варијанти укључују:

1. Водени паркови: Постоје разни водени паркови у околини, као што су Мунлајт парк и плажа или Белдиби Аква парк, који нуде кластере, базене и забаву на води за децу.

2. Плаже: Ова област је позната по својим прелепим плажама, као што су Мунлајт плаж или Кемер плаж, где деца могу уживати у прављењу кућица од песка, пливању или игрању на плажи.

3. Авантуристички паркови: Места као што су Парк Три Острва или Кабинска жичара Олимпос нуде авантуристичке активности као што су зип-лајнинг, вереплетни курсеви и панорамски погледи, што може бити забавно за децу.

4. Возња бродом: Породице могу ићи на бродске турове за истраживање обале и посету блиским острвима. Ове туре обично укључују стопове за пливање, ронилачке активности и понекад чак и активности са пиратима за децу.

5. Прикази долфина и фока: Селања Долфинпарк у близини Анталије нуди приказе где деца могу учити о долфинима и фокама и интерактивне активности са њима.

6. Јахање коња: У околини постоји неколико конских ранчева који нуде искуства јахања коња за децу. Могу уживати у спорој возњи кроз природу или искуствују како да јахају.

7. Мини голф: Кемер има неколико мини голф стаза где деца могу уживати у игрању мини голфа са својим породицама или пријатељима.

8. Акваријуми: Акваријум Анталије, налази се у Анталији али је лако доступан из Кемера, један је од највећих акваријумских комплекса на свету. Нуди разне изложбе и активности за децу да уче о морским животињама. Ово су само неки примери активности доступних за децу у Акри Кемеру, Кемеру, Турска. Област нуди велик избор атракција прикладних за породице како би осигурали пуно напуњен одмор за децу.

Забава

У близини хотела 'Akra Kemer' у Кемеру, Турска, има неколико могућности за забаву.

1. Kemer Марина: Марина се налази у близини и нуди различите могућности за забаву као што су вожња чамцем, једриличарски излети и изнајмљивање јахти. Можете истражити прелепу обалу, пливати у кристално чистој води и уживати у воденим спортским активностима.

2. Мунлајт Парк и Плажа: Овај парк за забаву са плажом налази се на пешачкој удаљености од хотела. Има водени спуштач, басене за пливање, удобне барове и ресторане. Можете провести забаван дан овде са породицом или пријатељима.

3. Kemer Go-Kart: Ова патека за го-картинг, на само краткој удаљености од хотела, популарна је атракција за и одрасле и децу. Такмичите се са пријатељима или породицом и уживајте у узбудљивости го-картинга.

4. Долусу Парк: Смештен у центру Кемера, Долусу Парк нуди различите атракције и активности за децу. Ово је одлично место за породице да проведу пун ден забаве.

5. Фазелис Стари Град: Ако сте заинтересовани за историју и културу, можете посетити фазелис Стари Град. Налази се на око 20 минута од хотела. Истражите рушевине, шетајте покрај старе луке и уживајте у прелепом пејзажу.

6. Ноћни живот у Кемеру: Кемер нуди живан ноћни живот са бројним баровима, ноћним клубовима и дискотекама. Можете изаћи увече да бисте доживели живу атмосферу и уживали у живој музици, плочканју и забави. Ово су само неке од могућности за забаву у близини хотела 'Akra Kemer'. Цаст хотела такође може вам пружити више информација и препоруке на основу ваших представа.

Водене активности

U "Akra Kemer" u Kemru, Turska, gosti mogu uživati u različitim vodenim aktivnostima kako na bazenu tako i na plaži. Aktivnosti na bazenu: Hotel ima veliki spoljni bazen gde gosti mogu da se osveže ili jednostavno odmaraju na ležaljkama. U okviru bazena nalazi se i zasebni dečji bazen, što ga čini pogodnim za porodice sa decom. Gosti mogu uživati u plivanju ili sunčanju okruženi prelepom pejzažnom i palmama. Aktivnosti na plaži: Nalazi se na kratkoj šetnji od hotela, plaža pruža sjajnu priliku za vodene aktivnosti. Gosti mogu učestvovati u različitim vodenim sportovima kao što su vožnja skijama na vodi, parasejling ili čak vožnja bananom. Hotel može pružiti usluge iznajmljivanja za ove aktivnosti ili vas povezati sa pouzdanim lokalnim prodavcima. Kristalno čiste vode Sredozemnog mora čine ga savršenim mestom za plivanje i ronjenje. Pored vodenih aktivnosti, "Akra Kemer" takođe ima i druge pogodnosti poput spa centra, fitnes centra i više opcija za obroke. Bez obzira da li više volite opuštanje pored bazena ili uzbudljive vodene avanture na plaži, postoji mnogo opcija koje će vas zabavljati tokom vašeg boravka u "Akra Kemer".

Топ питања

Где се налази хотел Акра Кемер? Хотел Акра Кемер се налази у Кемеру, Турска. Које су време пријаве и одјаве у хотелу Акра Кемер? Време пријаве у хотелу Акра Кемер обично је у 14:00 часова, а време одјаве је у 12:00 часова. Колико соба има хотел Акра Кемер? Хотел Акра Кемер има укупно 357 соба, укључујући стандардне собе, суите и виле. Које се удобности нуде у хотелу Акра Кемер? Хотел Акра Кемер нуди разне удобности, укључујући више базена, спа и велнес центар, фитнес центаре, ресторане, кафиће, дечији клуб и приватну плажу. Доступан ли је WiFi у хотелу Акра Кемер? Да, хотел Акра Кемер омогућава бесплатан приступ WiFi-ју својим гостима. Да ли су кућни любимци дозвољени у хотелу Акра Кемер? Не, кућни любимци нису дозвољени у хотелу Акра Кемер. Да ли је доступан паркинг у хотелу Акра Кемер? Да, хотел Акра Кемер нуди бесплатно паркирање на лицима места за своје госте. Које су популарне занимкости близу хотела Акра Кемер? Неке популарне занимкости близу хотела Акра Кемер укључују Кемерски марину, Парк и плажу Мунлигхт и древни град Фаселис. Да ли је доручак укључен у цену собе у хотелу Акра Кемер? Да, доручак је обично укључен у цену собе у хотелу Акра Кемер. Међутим, увек је најбоље провјерити са хотелом пре резервисања. Да ли хотел Акра Кемер нуди услуге аеродромског превоза? Да, хотел Акра Кемер нуди услуге аеродромског превоза. Гости могу да организују превоз са аеродрома преко хотела.

Све услуге и садржаји

Развлечење и одмор
 • Масажа
 • Масажа / Салон лепоте
 • Билијар
 • Кеђање
 • Врт
 • Тениски кортови
 • Продавнице
 • Дарт табла
 • Голф (мали)
Собне могућности
 • Климатизовано
 • Мини бар
 • Сеф за цене папире
 • Фен за косу
 • ТВ
 • Кабловска / Сателитска ТВ
 • Сопствено унутрашње
 • Туш
 • Приватно купатило
 • Парно купање
Хотелске могућности
 • Ресторан
 • Менаџерска размена
 • Лифт / Лифт
 • Пријем 24 сата
 • Продавнице у хотелу
 • Сувенири/поклон-продавница
 • Сала за састанке
 • Собе за састанке
Додатне услуге
 • Шатл сервис за аеродром
 • Услуга прања
 • Хемијско чишћење
Водене активности
 • Базен
 • Сауна
 • Спа и уелнс центар
 • Ронилачке активности
 • Унутрашњи базен
 • Спољни базен
За породице са децом
 • Чување деце
 • Игралиште
 • Клуб за децу
 • Дечји базен
 • Надгледана детска нега/активности
Врста плаже
 • Приватна плажа
Рецензија о хотелу Akra Kemer
Ваша повратна информација
Обавезно поље*
Хвала! Ваша рецензија је успешно послата и појавиће се на сајту након верификације.
Нисте пронашли одговор за којим сте тражили? Питајте своје питање
Поставите питање овде
Обавезно поље*
Хвала! Ваше питање је успешно послато

Изаберите свој језик

Изаберите своју валуту

Где је примењљиво, цене ће бити конвертоване у, и приказане у, валути коју изаберете. Валута коју плаћате може се разликовати на основу ваше резервације, и сервисна такса такође може бити примењена.