Курорт Velassaru Maldives — СПА-сан снова, остварена у реалности

Курорт Velassaru Maldives — СПА-сан снова, остварена у реалности

У хотелу Веласару знају како да се искључите од свакодневних брига и проблема и помогну гостима хотела уникалне процедуре локалног СПА центра на бази гандакхоли - масла слатког базилика. Ова врста зачина не садржи камфор и је најблажа и безбедна за употребу.

Омотавање уз уникатни масни купаж, који укључује етерично масло базилика, природно кокосово масло и екстракт алое вера, побољшава расположење, осветљује свести и даје кожи баршунастост.

Омотавање се може допунити процедуром чишћења - "Сјај песка", у којој ће снагу уникатног масла допунити морска вода и најчистији песак малдивске обале.

Завршите церемонију "прощања" са умором великог града ароматичном масажом и зачинјеним освежавајућим напитком са листовима базилика и соком лимете. Житељи малдивског архипелага увек су користили за лечење оно што је било на дозвољеној руци - песак, школјке, морску воду, кокосе, палмине листове, али и многе друге биљке и треве. На пример, алое вера добро лечи кожу од уједа инсеката и опекотина. Кокосово масло уклања сувоћу и раздражање. Екстракт семена грожђа помаже у смањењу тежине. Ефекат ћете одмах осетити након прве процедуре. Током ње може се користити песковити пилинг, бамбусови штипалице или ароматичне кесице са биљем. Процедура за двоје обавезно ће се свидети младеницима и почиње наношењем пилинга на тело. Мушкарцима ће бити понуђен пилинг који повећава циркулацију, а женама - са омладујућим ефектом. Због оваквог угодног и корисног чишћења, кожа ће постати нежна и савршено се уклапати тен. Затим следи главни део процедуре - масажа. Локални стручњаци учиниће све да се ослободите ви и ваше тело од последица стреса и других негативних утицаја живота у великом граду.

Курорт Velassaru Maldives — СПА-сан снова, остварена у реалности

Бесплатни часови јоге на Velassaru Малдивима

На курорту Velassaru Малдиви огласили су бесплатне сесије групних часова Sunset јоге на плажи хотела. У СПА-центру Velassaru Малдиви понуђени су бесплатни часови јоге нивоа Sunset три пута неделјно. Часови Sunset јоге се одржавају на прелепо распоређеној сценичној плажи резорта од 17:30 до 18:30 три дана у недељи.

Свим гостима хотела овог лета нуди се упусти у здравствене процедуре са групним и бесплатним часовима јоге у The Spa Velassaru Малдиви.

За целокупан списак процедура и услуга посетите одељак сајта:

Путујући кроз странице сајта, треба обратити пажњу на процедуру "СПА за двоје". Ово је посебан програм, састављен од СПА-процедура, предвиђен специјално за пар гостујућих младених. Комплекс Couple Bespoke је направљен посебно за младенце. Једна за другом процедуре трају 2,5 сата.

Курорт Velassaru Maldives — СПА-сан снова, остварена у реалности

Дејство почиње наношењем пилинга на тело. За њега - пилинг који побољшава циркулацију. За њу - са омладујућим ефектом.

Резултат - кожа постаје нежна и еластична. Касније загар лепше прилега. Основни део процедуре - масажа. Главна задатак масаже - ослободити вас од стреса и других негативних аспеката живота у мегаполису. Традиционална малдивска техника подразумева коришћење специјалног масера од кокосовог дрвета.

СПА центар у Velassaru Малдивима

Мали острво Velassaru Малдиви се налази у атолу Јужни Мале. Из аеродрома се овде може доћи удобним чамцем за otприлике пола сата. Курорт се истиче малим величинама и врло високим нивоом сервиса. Овде се са великом пажњом односе на то да свака минута буде испуњена истинским задовољством.

Курорт Velassaru Maldives — СПА-сан снова, остварена у реалности

А прво место међу задовољствима за тело на курорту праведно заслужује локални СПА центар. Упознање с њим треба почети са хидробацејном, постављеним директно изнад лагуне, лежећи у којем можете уживати не само у подводном масажу, већ и у одличном погледу.
СПА-мену укључује многе процедуре за лице и тело, засноване на класичним и источним техникама масаже. Посебна пажња треба обратити на ритуале за двоје.

Програм Couple Bespoke обавезно ће се допасти младенима. Почиње се наношењем специјално дизајнираног пилинга (за мушкарце и жене он је различит), а затим следи масажа са специјалним масажером од кокосовог дрвета. Ова процедура помаже потпуно "ресетовање".

Курорт Velassaru Maldives — СПА-сан снова, остварена у реалности

Још један ефикасан ритуал Винотерапије омогућиће потапање у блаженство целих два с пол више сата. Укључује пилинг, масажу и омотавање тела са применом природне козметике, направљене од грожђа. Као резултат, почувстоваћете се одморено, освежено и спремно за нове успоне!

СПА-ритуал Винотерапија у Velassaru Малдивима

Са птичје перспективе, зелени курорт Velassaru Малдиви личи на дугачку капљицу воде. Само 25 минута возње чамцем од међународног аеродрома Мале, и налазите се у правом рају, где имате све да заборавите на бриге и одмах почнете да уживате у одмору. Прво посетите локални СПА-центар. Павиљони за масажу и процедуре изграђени су на стубовима преко воде, што омогућава да се опустите под шум таласа и додир лаганог морског ветра.

Курорт Velassaru Maldives — СПА-сан снова, остварена у реалности

Среди свега разноврсног SPA-менија вредно је издвојити ритуал Винотерапије, који ће вам дозволити да се потопите у блажењство целих два са пола сата. Процедура укључује пилинг, масажу и обавијање тела са применом природне козметике, направљене од грожђа. Савремена научна открића потврђују да бијути-производи на бази грожђа богати антиоксидантима и спречавају претходно старење. А значи након ове процедуре ви неизбежно ћете се осетити младима, обновљеним и одмореним!

Нове SPA-процедуре у Velassaru Малдивима

Хотел Velassaru Малдиви поново експериментише и предлаже нове СПА-процедуре, инспирацију пронашао у народној малдивској медицини. По мишљењу стручњака, највећи опуштајући ефекат од масаже достиже се на обали океана, када руке терапеута крећу у такту таласа, а лагани ветар освежава тело. Током процедуре могу се користити песковити пилинг, бамбусове штипалице или ароматичне биљне торбице. На рецепцији ће вас почастити чаробним соком нони, који је познат по свом антиоксидантном деловању, и предложиће вам да попуните анкету о свом здрављу и преференцијама. Такође ћете морати да тестирате и изаберете уље за процедуру. Кокосово, алое, од семена грожђа, манго и много других варијанти, свака од њих насочена је на борбу са одређеним проблемом. Оценићете фантастичан резултат након завршетка курса! Инако, у овом случају вас очекује пријатно изненађење - попуст од тима Velassaru.

Курорт Velassaru Maldives — СПА-сан снова, остварена у реалности

Поделите ову објаву са својим пријатељима!

Изаберите свој језик

Изаберите своју валуту

Где је примењљиво, цене ће бити конвертоване у, и приказане у, валути коју изаберете. Валута коју плаћате може се разликовати на основу ваше резервације, и сервисна такса такође може бити примењена.