​Конрад Хотели и Ризортс: одмор са инспирацијом!

​Конрад Хотели и Ризортс: одмор са инспирацијом!

Глобални пројекат Stay Inspired ће омогућити запосленима у хотелу да постану добро обучени водичи за програме трајања 1, 3 и 5 сати.

Мрежа роскошних ресорана Conrad Hotels & Resorts објављује покретање програма Stay Inspired (www.stayinspired.com) — глобални пројекат који представља истински културни промену у области хотелског гостопримства и нове стандарде обуке особља: од сада сваки запослени у хотелу мреже Conrad постаће за госте образовани водич за град или локалитет на ком ради и може препричати максималан број занимљивих факата и историја. У сваком од 24 хотела мреже Conrad сви који желе да ближе истраже локалну културу већ сада могу резервисати 1-, 3- или 5-сатне програме-препоруке путем мобилне апликације Conrad Concierge или на сајту StayInspired.com.

Иницијатор и први руководилац програма Stay Inspired постала је Нилу Мотамед, којој је унутар одговорности развој ауторске концепције и имплементација основних принципа програма, као и приказ значаја за госте хотела Conrad. Пре него што се придружила мрежи Conrad, Нилу је радила као главна уредница Epicurious-a — дигиталног пројекта о гурманству издавачке куће Condé Nast који је добио различите награде, као и као директор по специјалним пројектима и старији кореспондент у спису Travel + Leisure.

Као директор новог смера, Нилу је обишла ресорте Conrad широм света и уводила основне компоненте програма Stay Inspired. Ресурс StayInspired.com одговара жељама савремених путника који теже да обједине рад, одмор и задовољство, и нуди 1-, 3- и 5-сатне програме-препоруке под именом Conrad 1/3/5. Свака препорука представља свеж и нестандардан поглед на град или локалитет и укључује савете о гурманству, шопингу, уметничким предметима и дизајнерским пројектима, културним знаменитостима, породичном одмору и приликама за авантуре.

„Савремени обесећени путници бирају дестинације где могу открити нешто ново. Управо због тога ми посвећујемо посебну пажњу не само начину на који наши конциержи комуницирају са гостима, већ и услуживању од стране сваког запосленог, — истиче руководилак мреже Conrad Hotels & Resorts Џон Вандерслайс. — Захваљујући сарадњи са Нилу обучили смо све запослене, обогатили их новим знањима, и сада могу да пруже гостима размислена препоручења о граду или локалитету, што надилази стандардне "рачунске" односе између конциержа и гостију. Постали смо не само хотели, већ узбудљиви расказивачи“.

Ресурс StayInspired.com, доступан и као мобилна апликација Conrad Concierge, предлаже гостима мреже хотела да користе један од понуђених програма, предвиђених за 1, 3 или 5 сати, или да изаберу специфичност у зависности од интересовања. Путем StayInspired.com гости ресората Conrad могу сачувати и поделити се предложеним програмима Conrad 1/3/5, видети изабрани садржај (фотографије, видео записе, мапе), резервисати собу и програм путем конциержа. Последњи, са свог стране, помажу гостима у извођењу планованог програма путем таблет рачунара.

„Гости хотела желе да искористе свако слободно време које се појављује за време путовања да открију нешто ново. Желе да упознају аутентичне знаменитости града или локалитета о којима не пишу у путеводачима и које су далеко од многолюдних туристичких стаза, — истиче руководилац програма Stay Inspired Нилу Мотамед. — Наша нова колекција Conrad 1/3/5 нуди најактуелнији садржај и препоруке које ће нашим гостима омогућити да живе пуним животом.

Сви жељни могу да разговараИ овај новитет на социјалним мрежама: пратите @ConradHotels на Facebook-u, Twitter-у и Instagram-u користећи хештег #StayInspired.

За додатне информације о мрежи Conrad Hotels & Resorts посетите сајт или .

Изаберите свој језик

Изаберите своју валуту

Где је примењљиво, цене ће бити конвертоване у, и приказане у, валути коју изаберете. Валута коју плаћате може се разликовати на основу ваше резервације, и сервисна такса такође може бити примењена.