12 Најлепших плажа у Америци. Део 1

12 Најлепших плажа у Америци. Део 1

Сви воле плажеве, бели песак, сурфовање и активни одмор, јер је то најбоље провођење времена за компаније и пријатеље. Други свет, даље од канцеларија и стресних, нервних радних дана. Плаж је мала земља која нуди мали рајски угао за неколико сати.

Ако немате могућност путовања у далеке крајеве к великим плажним местима, онда ће плажеви САД бити пријатна алтернатива, где Атлантски и Тихи океани преноше обале чудесних крајева. На вашој пажњи је списак од 12 плажева Америке који су најбољи за релаксацију и активни одмор.

Ханаума Беј Бич (Hanauma Bay)

12 Најлепших плажа у Америци. Део 1

Где: Хонолулу, Хаваји.

Достојанства: Јер је ово некадашња вулканска кратер, који је касније поплављен водом и напуњен са 400 врста тропских морских становника као што су спинорог, мурена, каламар, морска костурница, рифска ајкула и делфин. Ханаума остаје једно од најбољих места за роњење у свету. Овде се изнајмљују маске, пераји, подводне цеви и много другог.

Колинији Беач (Coligny Beach)

12 Најлепших плажа у Америци. Део 1

Где: Хилтон-Хед, Јужна Каролина
Достојанства: У сваком погледу, ово је рафинирано место у летњем периоду са подшишаним тревњацима и тениским кортовима. Такође овде има 26 различитих терена за голф.

Венеција Бич (Venice Beach)

12 Најлепших плажа у Америци. Део 1

Где: Лос-Анђелес, Калифорнија
Достојанства: Један од најсексипилнијих и најсунчанијих плажева Америке. У Веницију се сабирају туристи из целе Америке и света, као и хипији, културисте, плавуше, љубитељи сурфовања и скејтборда, као и уметници и улични извођачи који се мешају са гомилом и забављају прохоже на пијачима и сличним местима. Такође, ово је једно од најпопуларнијих места за плажни кошаркаш у земљи.

Кенон Бич (Cannon Beach)

12 Најлепших плажа у Америци. Део 1

Где: Кенон Бич, држава Орегон
Достојанства: Плаж у самом центру Орегона у окружењу шуме, узвишених стена и суреалистичких околина. Ово место је пуно морских ѕвезда, морских краставаца, рачкова-крабара и јежева.

Клирвотер Бич (Clearwater Beach)

12 Најлепших плажа у Америци. Део 1

Где: Клируотер, Флорида

Достојанства: Плаж са белим песком и топлим заливом, али уопште доста чудно место, као и цела Флорида. Главна предност Клирвотера - делфини које можете посматрати и истраживати.

Бичвалкер Парк (Beachwalker Park)

12 Најлепших плажа у Америци. Део 1

Где: Киава Острво, Јужна Каролина
Достојанства: Атлантик-Бич је 10-милески учесник острва где се налази најлепши део Риф Рифф. Такође, овде су слике блатишта, вртићи где расту магнолије, борове, храбре, а такође овде можете пробати школјке и истражити богату локалну фолклор.

Ла Јола (La Jolla Cove)

12 Најлепших плажа у Америци. Део 1

Где: Ла Јола, Калифорнија
Достојанства: Ово је мали, чак ситан плаж између узвишених песковитих стена. Једно од најфотографисанијих места на свету. Овде су свуда ували, шарени пејзажи, а куће лебежде, саргара и скатови. Такође постоји подводни парк који је еколошки резерват.

Асатаге Беач (Assateague Beach)

12 Најлепших плажа у Америци. Део 1

Где: Острво Асатаге, Вирџинија/Мериленд
Достојанства: Овде живи стадо дивљих коња! Можете се бавити сурфовањем, риболовом, кајакирањем или камповањем и риболовом краба.

Болонг Беј Бич (Bolongo Bay Beach)

12 Најлепших плажа у Америци. Део 1

Где: Сент-Томас, Виргинска Острва САД
Достојанства: Почти сваки плаж на Виргинским острвима има пријатно заокружење - чисте воде и фин песак. Такође, овде праве најбоље коктели са ромом у округу.

Фламенко Бич (Flamenco Beach)

12 Најлепших плажа у Америци. Део 1

Где: Кулебра, Порто Рико
Достојанства: Ово је мали острво у близини обала Порто Рика, насељено локалним становништвом и представља недириговани рай, све због отсуству бројних хотела и ресторана.

Плаж Црног песка (Black Sand Beach)

12 Најлепших плажа у Америци. Део 1

Где: Државни парк Уианапанапа, Мауи, Хаваји
Достојанства: Једини плаж са црним песком у Америци је овде. Такође овде има пуно подводних пешчерa, древних храмова и гробља, морских школјки на обали и бројних природних базена.

Острво Саут-Падре (South Padre Island)

12 Најлепших плажа у Америци. Део 1

Где: Острво Саут-Падре, Тексас
Достојанства: Клупски рај сличан Мајамију, али без острих ценовних политика и осталих амбиција. Ово је територија дугачка 35 миља, где се примењују сви видови плажног и водених спортова, као и омогућавају посматрање делфина и организују водене ватромете.

Изаберите свој језик

Изаберите своју валуту

Где је примењљиво, цене ће бити конвертоване у, и приказане у, валути коју изаберете. Валута коју плаћате може се разликовати на основу ваше резервације, и сервисна такса такође може бити примењена.